Behandelingen

Een Reiki behandeling kan een half uur (€ 35,-) of uur (€ 55,-) duren. De keuze is aan jou. Je neemt dan na een kennismakingsgesprek met mij, met je kleren aan, plaats op de behandeltafel. Bij aanvang van de behandeling stem ik mij af op de Reiki. Op het moment dat ik zelf de energie bij mij naar binnen voel stromen, houd ik mijn handen net iets boven je lichaam, zodat deze energie weer bij jou naar binnen kan stromen. Ik gebruik verschillende handposities over je lichaam en ik begin bij je hoofd. Het is per persoon verschillend hoe de Reiki behandeling ervaren wordt. De één voelt warmte, de ander voelt weer tintelingen, kou, diepe ontspanning of wordt emotioneel.

Soms voelt iemand helemaal niets tijdens een Reiki behandeling, maar blijkt achteraf dat er toch lichamelijke of geestelijke klachten verminderd zijn of blijkt dat de persoon in kwestie ineens beter in balans is en daardoor weer beter in zijn/haar vel zit. Vaak zijn er meerdere Reiki behandelingen nodig om een optimaal resultaat te bereiken.

Vind je een stoelbehandeling prettiger, dan kan dit ook. Een stoelbehandeling duurt ongeveer 30 minuten. Eerst leg ik mijn handen op je schouders om contact te maken. Als de Reiki dan begint te stromen, behandel ik de plaatsen op je lichaam, waar zich de zeven hoofdchakra’s bevinden. Met de reiki behandeling breng ik jouw zeven hoofdchakra’s weer in balans.

Ik geef op maandagochtend en dinsdag Reiki behandelingen in Buurtcentrum de Brink in Lelystad. Deze behandelingen moeten wel van te voren gereserveerd worden. Komt maandagochtend of dinsdag je niet uit dan kun je contact met mij opnemen, zodat we naar een andere mogelijkheid kunnen kijken.

Ik geef ook Reiki behandelingen op afstand. We spreken dan een datum en een tijdstip af, wanneer de behandeling plaatsvindt. Bij aanvang van de behandeling stuur ik je een bericht via WhatsApp of sms en nemen we even met elkaar door op welke klachten je wilt dat ik mij richt. De behandeling wordt het best ervaren als je op dat moment ontspannen gaat liggen of zitten. Op het moment dat ik klaar ben met de behandeling stuur ik je weer een bericht en dan bespreken we hoe je de behandeling ervaren hebt. Reiki behandelingen op afstand werken vaak beter als je eerder een gewone Reiki behandeling bij mij hebt gehad.

Reacties gesloten.